Of uw opdracht nou door één man kan worden uitgevoerd, door vijf of misschien er zijn er wel vijftig paar handen nodig, wij houden altijd vast aan die ene man.

Hiermee bedoelen wij dat er te allen tijde één vast aanspreekpunt is voor alle uit te voeren werkzaamheden. Die persoon is van het begin tot het eind op de hoogte van het project en kan op meerdere gebieden schakelen. Hij begeleidt de sloop, maar kan daarnaast ook zijn collega asbestverwijderaars aansturen of de persoon die komt boren en zagen. Omdat alle divisies door één persoon worden vertegenwoordigd, kunnen er in de samenwerking daartussen simpelweg geen misverstanden ontstaan.

Wij hebben veel ervaring in zowel renovatie- als totaalsloop. Sloop van woningen fabriekshallen, kantoren en ook kleine opdrachten voeren wij met precisie uit. Ons personeel is uiteraard VCA gecertificeerd. Daarnaast hechten wij veel waarde aan net en betrouwbaar personeel. Zij komen tenslotte regelmatig in situaties waarbij de woningen nog bewoond worden of panden nog in gebruik zijn. Veel van onze slopers kunnen daarnaast ook andere werkzaamheden uitvoeren zoals frasen, boren en zagen. Al onze voertuigen zijn daartoe uitgerust met de benodigde materialen.