Betrouwbaarheid, meedenken, korte communicatielijnen. Het zijn mooie termen. Liever zouden we ze echter niet willen gebruiken om de kracht van ons bedrijf mee te omschrijven. Dit is voor ons namelijk geen kracht, maar eerder een vanzelfsprekendheid. We zijn geen bedrijf met mooie woorden en veel bravoure. We zijn op de achtergrond aanwezig zolang het kan. Echter; op het moment dat er gewerkt moet worden, nemen wij het voortouw en zullen we nadrukkelijk van ons laten horen!

Hoewel wij een jonge en moderne onderneming zijn die met een frisse blik in 2007 van start is gegaan, kunnen wij putten uit tientallen jaren ervaring. Het was namelijk juist de ervaring die ons samenbracht. Ervaring, ieder op zijn eigen vakgebied, maakt Van Reeuwijk zo uniek. Wij hebben onze krachten gebundeld. Dit heeft geleid tot een sterk bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op meerdere gebieden. Al het denkbare boor, zaag- en sloopwerk kunnen wij uitvoeren. Maar de ontwikkeling binnen ons bedrijf staat nooit stil. Sinds 2013 zijn wij SC 530 gecertificeerd, wat inhoudt dat wij asbest kunnen en mogen saneren.

Juist die mogelijkheid tot het oplossingsgericht denken en handelen gedurende het héle traject maakt dat opdrachtgevers voor ons kiezen. Eén aanspreekpunt die op de hoogte is van alle werkzaamheden. Of dit nu gaat over de sloop, boorwerkzaamheden, asbestverwijdering of het herstellen hiervan; geen opdracht is ons te groot. Of te klein. Bedrijf of particulier? Bel of mail ons gerust met uw vragen, dan laten wij simpelweg zien dat we woord houden.