Boren en zagen

Vakmensen met de vereiste opleidingen en certificaten.

Uitstekend werk kan alleen worden uitgevoerd door goed personeel met goed materiaal. En precies daarmee zijn wij rijk vertegenwoordigd. Al onze medewerkers hebben de vereiste opleidingen en certificaten. Wij hechten daarnaast veel belang aan netjes werkende mensen. Zowel in de uitvoering van hun werk als in de omgang met onze opdrachtgevers en anderen die bij het werk betrokken zijn. Vakkundig en betrouwbaar personeel is voor ons net zo belangrijk als de daadwerkelijke uitvoering van de opdracht. Dit gaat altijd hand-in-hand.

Snel handelen is voor ons een dagelijkse manier van werken en daarmee vanzelfsprekend.

Voor alle mogelijke toepassingen van boren en zagen kunt u bij ons terecht.

Onbeperkte diepte en diameter zagen, nat- en droogboren, verlijmen, wandzagen. Doordat wij ook kunnen draadzagen, staan wij ons mannetje bij alle diktes beton of steen. Wij zijn in staat om bijvoorbeeld viaducten, inclusief staal, in één keer door te zagen. Maar ook voor kleinere, particuliere opdrachten steken wij de handen uit de mouwen! Al onze boorders hebben binnen Van Reeuwijk B.V. al tussen de 5 en 15 jaar ervaring opgedaan in het vak, en juist daarom is met deze ervaring geen klus te complex.

Flexibiliteit en oplossingsgericht handelen.

Snel handelen is voor ons een dagelijkse manier van werken en daarmee vanzelfsprekend. Wij halen dan ook onze kracht uit onze flexibiliteit en oplossingsgericht handelen. Doordat onze mensen allround opgeleid zijn, kunnen we snel schakelen. Hierdoor lukt het in bijna alle gevallen om binnen twee uur op elke willekeurige plek in de Randstad te zijn. Onze bussen zijn standaard volledig uitgerust met alle benodigde materialen en dus ruim en snel inzetbaar.

Benieuwd hoe van Reeuwijk BV u van dienst kan zijn?