Asbestverwijdering

Het zorgvuldig verwijderen en afvoeren van asbest.

Sinds 2013 neemt Van Reeuwijk B.V. ook asbestsaneringsprojecten aan en kunnen wij deze werkzaamheden in combinatie met renovatie en/of totaalsloop uitvoeren zodat er ten allen tijde één vast aanspreekpunt is voor de gehele klus. Het verwijderen en afvoeren van asbest moet uiterst zorgvuldig gebeuren. Voor elke opdracht maken we daarom een gedetailleerd plan van aanpak, toegespitst op uw unieke situatie.

Onze projecten

Het vewijderen van asbest vereist zorgvuldigheid en expertise.

Van Reeuwijk heeft jarenlange ervaring met asbest.

Hoewel asbestverwijdering binnen Van Reeuwijk de jongste ontwikkeling is, kunnen wij putten uit jarenlange interne ervaring. Zeker voor werk dat zoveel risico met zich meebrengt voor mens en milieu is zorgvuldigheid uiterst noodzakelijk. Zeker tijdens calamiteiten, zoals brand, is het van groot belang om snel te handelen. In de Randstad kunnen we binnen twee uur ter plaatse zijn. Ons werkgebied is echter veel groter; we hebben opdrachtgevers uit heel Nederland.

van reeuwijk bv bergambacht kantoor

Asbest verwijderd, en hoe nu verder?

Op plekken waar asbest is verwerkt, heeft dat natuurlijk ook ooit een functie gehad. Asbest is sterk, slijtvast en is bestand tegen hoge temperaturen. Het heeft bovendien een sterk isolerende werking. Na de verwijdering zijn de positieve eigenschappen die asbest heeft, uiteraard ook verdwenen en blijft u letterlijk en figuurlijk met een ‘gat’ zitten. Ook hier kunnen wij inspringen. Indien gewenst denken wij mee over het herstel. Sterker nog; wij kunnen deze ook uitvoeren. Isolerend, brandwerend. De kennis, materiaal en manschappen hebben wij in huis!

Contact opnemen

Benieuwd hoe van Reeuwijk BV u van dienst kan zijn?