Over ons

Betrouwbaarheid, meedenken, korte communicatielijnen.

Het zijn mooie termen. Liever zouden we ze echter niet willen gebruiken om de kracht van ons bedrijf mee te omschrijven. Dit is voor ons namelijk geen kracht, maar eerder een vanzelfsprekendheid. We zijn geen bedrijf met mooie woorden en veel bravoure. We zijn op de achtergrond aanwezig zolang het kan. Echter; op het moment dat er gewerkt moet worden, nemen wij het voortouw en zullen we nadrukkelijk van ons laten horen!

Geen opdracht is ons te groot of te klein.

Wat maakt Van Reeuwijk zo uniek?

Hoewel wij een jonge en moderne onderneming zijn die met een frisse blik in 2007 van start is gegaan, kunnen wij putten uit tientallen jaren ervaring. Het was namelijk juist de ervaring die ons samenbracht. Ervaring, ieder op zijn eigen vakgebied. Wij hebben onze krachten gebundeld. Dit heeft geleid tot een sterk bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op meerdere gebieden. Al het denkbare boor, zaag- en sloopwerk kunnen wij uitvoeren.

Onze projecten

Waarom opdrachtgevers voor ons kiezen.

Juist die mogelijkheid tot het oplossingsgericht denken en handelen gedurende het héle traject maakt dat opdrachtgevers voor ons kiezen. Eén aanspreekpunt die op de hoogte is van alle werkzaamheden. Of dit nu gaat over de sloop, boorwerkzaamheden, asbestverwijdering of het herstellen hiervan.

Contact opnemen

Benieuwd hoe van Reeuwijk BV u van dienst kan zijn?