Slopen

Wij houden altijd vast aan één man.

Of uw opdracht nu door één man of vijf mannen kan worden uitgevoerd, of dat er misschien wel vijftig handen voor nodig zijn, wij houden altijd vast aan één man. Hiermee bedoelen wij dat er te allen tijde één vast aanspreekpunt is voor alle uit te voeren werkzaamheden. Die persoon is van het begin tot het eind op de hoogte van het project en kan op meerdere gebieden schakelen. Hij begeleidt de sloop, maar kan daarnaast ook zijn collega asbestverwijderaars aansturen of de persoon die komt boren en zagen. Omdat alle divisies door één persoon worden vertegenwoordigd, kunnen er in de samenwerking daartussen simpelweg geen misverstanden ontstaan.

Onze projecten

Betrouwbaarheid, meedenken, korte communicatielijnen.

Wij hebben veel ervaring in zowel renovatie- als totaalsloop.

Wij hebben veel ervaring in zowel renovatie- als totaalsloop. Sloop van woningen fabriekshallen, kantoren en ook kleine opdrachten voeren wij met precisie uit. Ons personeel is uiteraard VCA gecertificeerd. Daarnaast hechten wij veel waarde aan net en betrouwbaar personeel. Zij komen tenslotte regelmatig in situaties waarbij de woningen nog bewoond worden of panden nog in gebruik zijn.

Bijdragen aan het milieu.

Veel van onze slopers kunnen daarnaast ook andere werkzaamheden uitvoeren zoals frasen, boren en zagen. Al onze voertuigen zijn daartoe uitgerust met de benodigde materialen. Ook kunnen wij met de sloopwerkzaamheden een mooi steentje bijdragen aan het milieu. Denk hierbij aan het scheiden en recyclen van puin, hout, staal en bouw- en sloopafval. Door dit te doen kunnen we er met elkaar voor zorgen dat het grondstofverbruik gereduceerd word en hiermee ook de uitputting van de aarde kan worden verminderd. Ook komen wij nog vaak tegen dat er bruikbare onderdelen worden gedeponeerd. Denk aan meubilair, apparatuur, bouwmaterialen etc. Wij als Van Reeuwijk B.V. zetten alles op alles om deze “vergeten” onderdelen weer een nieuw leven in te blazen.

Over van Reeuwijk

Benieuwd hoe van Reeuwijk BV u van dienst kan zijn?