Grote sanering in Heerlen verloopt volgens planning

Locatie: Heerlen
Oplevering: Week 52 – 2014
Klant: Regionale woningbouworganisatie

Van Reeuwijk Asbestverwijdering is in het zuidoosten van Limburg bezig met het saneren van asbest. Dit grote project kent vele ‘haken en ogen’, maar mede door onze ruime schat aan ervaring weet Van Reeuwijk keurig binnen de tijdsplanning te opereren.

In het mooie plaatsje Heerlen heeft Van Reeuwijk Asbestverwijdering de opdracht gekregen, van een regionale woningbouworganisatie, om bij maar liefst 161 woning het asbest te saneren. Dit dient te gebeuren in de garages en de trapkasten.

In week 39 is de klus hier opgestart en naar verwachting zal deze medio week 52 worden afgerond. ‘Een goed contact met de bewoners en het tijdig aanleveren van een correcte planning geeft veel rust, zowel voor de bewoners als voor de voortgang van de werkzaamheden die door Van Reeuwijk Asbestverwijdering worden uitgevoerd’, aldus Michel Spijker. Van Reeuwijk is erg trots op het behaalde resultaat tot dusverre en gaat met goede moed de komende weken in!

Heb jij nou ook ervaring in het saneren van asbest en ben je in het bezit van de juiste papieren? Neem dan eens contact met ons op!

Terug