U belt, wij draaien, direct!

Locatie: Assen

Op 30 april werden wij gebeld door één van onze opdrachtgevers voor een calamiteit op het gebied van asbest, Dit moest direct worden opgelost en er werd gezocht naar een partij die dit voor haar rekening kon nemen. Uiteraard pakken wij ook dit soort klussen met beide handen aan. Een aantal van onze gecertificeerde (vak)mannen zijn direct naar Assen gereden om deze klus te klaren.

Het probleem vond plaats in een vestiging van winkelketen Douglas, veiligheid staat ten alle tijden voorop maar wij snappen ook dat een winkel niet graag dicht gaat binnen haar gestelde openingstijden. Dit probleem moest dus snel worden opgelost

Er had lekkage plaatsgevonden door aanwezige Sprinklerinstallatie, aan de hand daarvan werd boven het planfond een asbestbesmetting waargenomen. Om de sprinkler heen hebben wij direct een containment gebouwd en het plafond vakkundig verwijderd. De lekkage was weer snel opgelost.
Nadat we het asbest hadden verwijderd hebben wij uiteraard nog een meting gedaan of er geen asbestdeeltjes rond zouden zweven. Ditr was niet het geval en zo was dit probleem weer snel opgelost.

Terug